fredag 7 oktober 2011

Bokstöd

Från HAPPYSthlm

Höststädning i bokhyllorna? I mina är det ständigt trångt, städat eller ej, så det är inga svårigheter att få böckerna att stå rakt, annars hade kanske bokstödet Hugo i gjutjärn funnit sin plats bland stickböcker, 1700-talshistoria och deckare.

God fredag önskar EvaB

6 kommentarer:

♥ Hanneles bokparadis sa...

hihi, jag har inte ens plats för bokstöd :)

Hundra procent husmor sa...

Så roligt att du lämnade ett litet avtryck :-) i min blogg. Det gjorde ju att jag hittade till din trevliga sida. För ca ett halvår sedan köpte jag mig en läsplatta så nu tankar jag hem böcker från bibliotekets e-böcker. Tyvärr har de än så länge bara svenska författare med i låneutbudet.
/Agneta

Sladdertackan sa...

Jag har sedan länge beslutat mig för att INTE köpa böcker (fungerar väl si så där, det blir en vända med bokkasse till Myrorna ibland). Jag är i stället med i Akademibokklubbens bokcirkel (för att inte behöva vänta på böckerna så länge) och så blir det biblioteket ibland.
http://sladdertackansbokhorna.blogspot.com/

Ingrid sa...

Hos oss finns det inte heller plats för några bokstöd.
Konstigt nog dras jag som en magnet till bokstöd.
Det är förstås inte alla jag tycker om, men det är något visst med bokstöd.

Norr om Köpenhamn sa...

Fullt är det också i min bokhylla, men inte hindrar det mig från att köpa nya böcker ;o) Men jag är ganska bra på att rensa och sparar bara de som jag tycker är bra. I vår bokhylla finns det en dansk sida och en svensk sida ;o) Försöker ge mig på den danska också....det är bästa sättet när man ska lära sig ett nytt språk!

Hade jag haft plats, så hade nog en liten söt Hugo fått flytta in ;o)
Ha en skön kväll och kram på dig!
Ulrika

Dona blogg sa...

En sådan söt liten Hugo :)
Han hade fått plats hos mig!

Kul att läsa alla dina boktips - en knuff i rätt riktning för mig som kommit av mig från sommarens avkoppling bland stora bokhögar.

Ha det gott!
Och stort tack för dina hälsningar hos mig :)

Kram

/Pernilla