onsdag 22 juni 2011

Millas Tårtor

Av någon anledning kan jag fortfarande inte "frisera till" föregående inlägg med alla bilddubletter. Tar jag bort en bild försvinner alla. Hoppas det går bättre med dagens inlägg. Jag får ju helt enkelt se till att inte lägga in dubbelt med bilder! Och inte heller placera bilder på fel ställen.

Millas tårtor är en härlig bok! Glada tårtor, roliga tårtor och alldeles säkert jättegoda tårtor. Första upplagan kom 2006, den andra i våras. "Nu med ännu fler tårtor" står det på omslaget.

Och här skulle det kommit en bild på bokens glada omslag.

Följt av en bild på en rolig ormtårta till barnkalas, en blommig att bli inspirerad av i sommartid och

så då en härlig jordgubbstårta till Midsommarens kalas. Jordgubbar med chokladprickar på - och se! Då blir det en nyckelpigstårta. Tyvärr får ni inte det, just SE! Inte här i alla fall. För Blogger vill inte samarbeta idag heller trots att jag gör precis som jag brukar göra när jag hämtar hem bilder och försöker placera dem rätt.

Nästa gång blir det tips på ytterligare en receptbok. Den här gången från Vallåsens Värdshus vid Hallandsåsens fot. Receptet på deras inkokta lax ligger redan uppslagen för jag har valt den till vårt eget midsommarfirande. Receptet kommer på bloggen i morgon!


Millas Tårtor
Camilla Tubertini
Norstedts (2011)

3 kommentarer:

Fyrabarnsmor på Hisingen sa...

tänk så många tårtor man har bakat

Norr om Köpenhamn sa...

På lördag ska vi fira min pappas 60årsdag, då blir det minsann tårtkalas! Vilken tårta jag ska baka till vår picnic har jag inte bestämt än, så det blir till att kika runt bland mina många kokböcker. Men att den ska dekoreras med jordgubbar är det nog inget tvivel om, så här i midsommarstund :O)

Hoppas att ni får en riktigt härlig Midsommar där över sundet :o)
Varm kram
Ulrika

Maria sa...

Jag kan bara hålla med om Millas tårtor. Vi har den "gamla varianten", men den räcker gott. Vi har gjort flera av recepten.
10-åriga dottern läser den som kvällslektyr.

/Maria