måndag 30 november 2009

Utlottningen börjar idag!


Hej i Advent! Hemkommen efter en underbar helg i Stockholm ska dagen delvis ägnas åt att få ordning på lite tekniska detaljer på min blogg. Som hur utlottningen av Ernst Julbok fungerar... Återkom i kväll så får vi se hur det går!

Nedan kommer bilder från årets upplaga av Julmarknaden på Skansen...


... och Blomsterfest på Drottningholm. Slottets vackra salar doftade av julstämning; hyacinther, granris och allehanda blommor i vackra arrangemang.4 kommentarer:

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Vilken helg du har haft, Skansen och Drottningholm. Stockholm i adventstid är aldrig fel, en vacker stad. Efter Oslo är det min favoritstad. Så vackra blommor, du har tagit jättefina foton. Jag återkommer, att ha utlottning är lättare än du tror.
Ha det gott
Goa kramen
AnnaMaria

Soltorp sa...

Åh så mysigt med Skansen och julmarknad! Måste ta mig dit så jag får "Julkänslan i kroppen" Vackra blomsterbilder. Från Soltorp

Emmas utsikt sa...

Hoj hoj, den boken vil jag gärna vara med och fightas om! Vilken trevlig blogg du har, jag är bokoman utan bibliotek... :( Så jag ger bort mina böcker när jag är färdig med dem. Delad glädje är dubbel, eller hur?

Ha en fin kväll, snart tillbaka.
Emma

Anonym sa...

Hej! Ja du stavade rätt! Och middagen blev lyckad, många flaskor vin gick åt och maten var uppskattad och framför allt sååå kul att träffa människor som jag inte sett på ett par år! kram Vivi soltorp