onsdag 15 september 2010

Härliga bokhögar

Det blir fler och fler bokhögar i inredningen. Jag har höststylat på öppna spisen i hallen. Där står just nu ett tänt stearinljus o flera högar med nyutgivna romaner flankerade av några kokböcker på ena sidan och fler romaner och någon deckare på andra. Ett par böcker ligger lockande på sängen, snart har jag läst ut Hundraåringen som... och när jag gjort det kanske jag avslutar Anna Gavaldas En dag till skänks. En den minsta roman jag sett. Jag återkommer med åsikt om innehållet. Jag älskar formatet i alla fall! Perfekt att ha med i väskan, som omväxling till favvoböcker i coffee tableformat jag så ofta går omkring med.

5 kommentarer:

Kat. sa...

Sitter och surfar runt bland bloggar på nätet. Fastnade för dina "bokhögar" med ett tänt ljus. Det är så symboliskt. Är själv en bokslukare precis som du, men den olästa boktraven ligger oftast på en stol vid sängen. Kul också att läsa om dina andra intressen. Återkommer gärna.

♥ Hannele sa...

Hihi, min favoritbok är "Inred med böcker":
http://hannelesbibliotek.blogspot.com/2010/05/inred-med-bocker.html

EvaB sa...

Hannele, den måste jag ju leta upp!

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Det känns bra och omge sig med böcker, jag brukar få högvis när mina kollegor rensar sina bokhyllor. Jag gillar också och ha dom olästa i travar, och gå och titta in dom liksom.
Önskar dig en fin helg
Kramar
AnnaMaria

EvaB sa...

AnnaMaria, då förstår vi varandra precis!
Kram tillbaka