torsdag 10 mars 2011

Inte bara böcker...

Livets goda läsning består ju inte enbart av böcker utan också av dagstidningar. Samt ett och annat magasin, eller hur?

Jag fick ett nyhetsbrev från www.tidningskungen.se med erbjudanden om olika prenumerationer, en del riktigt förmånliga. Så många olika inredningstidningar det finns! Flera titlar har jag inte sett tidigare. Om man skriver om tidningar och Tidningskungen på sin blogg kan man få en provprenumeration på utvalda tidningar. Det kanske kan innebära en ny magasinsbekantskap. Det hade också varit intressant med ett erbjudande om en provmix av några olika tidningar, för att sedan lättare kunna avgöra vilken tidning man vill satsa på  för en längre prenumerationsperiod.

Vilket favvo-magasin har ni andra inredningsintresserade? Jag har oftast flera prenumerationer på gång, men om jag bara ska välja en enda blir det nog Sköna Hem. Som inspirerande och välgjord allmängiltig medelväg genom inredningsvärlden. Och nu ska jag surfa vidare och kanske välja mig en ny bekantskap i just den världen!

Glad torsdag - med eller utan magasin - hälsar Eva

7 kommentarer:

Sophia Callmer sa...

Cote Sud är min favvo, dyr men så snygg.. och det mesta plåtat i naturligt ljus, det gillar jag. kram Sophia

Emmas Bokhylla sa...

Jag haller med dig, den ar onekligen valdigt tjusig och inspirerande!

Zaga sa...

Tack för tipset!
Jag läser Lant Liv och i bland den norska tidningen Vackre Hejm. Ska bli spännande att se vilken tidning du väljer.

Önskar Dig en skön helg!

Eva-Lis & Zaga

EvaB sa...

Tack för era kommentarer, alltid trevligt att läsa era hälsningar.

Cote Sud låter fin,(men du har rätt Sophia den är dyr...) Ska ha den i minne om det blir något bra erbjudande. Vackre Hjem måste jag köpa någon gång, LantLiv kanske jag prenumererar på framöver. Jag har lyckats länka rätt till Tidningskungen och valt min prenumeration. Den enda som handlade om inredning var HOOM och den kände jag inte för just nu. Men DN är alltid välkommen så den fick det bli. Om ni länkar, vad väljer ni?

Mariette sa...

Hej Eva!

Önskar dig en fin lördag också!

Du har inte möjligtvis några Magasin över...Det finns en del små kunder som gärna skulle vilja ha en kopia, ingen i Knäred fick ju någon... Bara en liten fråga.

Jag läser Lantliv och Sköna Hem, sen skulle jag vilja läsa alla andra inredningstidningar också, men jag hinner inte...

Imorgon ska jag gå och se Kokvinnorna i Knäreds Bygdegård (det var filmvisningar där när jag var liten, så nu är det speciellt!)

Kram Mariette

Hanneles bok-paradis sa...

jag försöker läsa gratis på biblioteket

Norr om Köpenhamn sa...

Hej Eva,
Hoppas att helgen har varit till belåtenhet :o) Ja, jag tar ju båten över sundet för att köpa både Lantliv och Drömhem & Trädgård ;o) Men mina favvistidningar är nog ändå Vakre Hjem och Jean d' Arc Living. Just nu går jag igenom alla mina gamla, suger åt mig idéer och njuter av alla vackra bilder. Tidningar kan lätt bli en dyr historia! Men man måste ju få njuta av nånting :o)

Har precis tagit en kort prenumeration på Isabella och får ett par fina Green Gate-muggar på köpet. Kanske blir det sommarens bästa till kaffet ;o)
Ha en skön start på veckan!
Kram Ulrika