fredag 20 november 2009

Doftande granris

Det doftar granris i vår närbelägna lilla stad. Det är granrisgirlangerna runt butiksfönsterna. Och när man är ute på vägarna ser man bilar med släp fullastade med granris och julgranar. Rena tomteidyllen! Jag var inom en inspirerande växtshop på väg hem idag. Köpte lite smått att smycka kransar med. För nu är det snart dags att sätta upp en juligare variant av mosskransen jag lärde mig göra på en kurs tidigare i höst.



Alla inredningsbloggar jag varit och kikat på bjuder på så mycket adventskänsla, bloggare är ett energirikt släkte. Jag tar det teoretiskt jag, och tjuvläser lite i en bok jag återkommer till senare i "min Adventskalender". Den ska presentera en bok med julanknytning varje dag. Boken jag inte kan låta bli att titta i redan nu heter Fint till jul och författare är Helene S Lundberg, ICA bokförlag. Fina kransar, juleröda äpplen och vitt i granen.
God fredagkväll.

4 kommentarer:

Vit som snö sa...

Hej och tack för titten hos mej!
Måste du verkligen byta ut den fina mosskransen??! Jag tycker den är för fin för det! Kanske du rymmer 2 stycken då?!
Kram Cilla

Anonym sa...

Undrade själv detsamma när jag satt in bilden på bloggen. Men vi har fler dörrar...
Eva

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Tack för hälsningen. Och vilken fin krans du har, jag gillar när det inte är för mycket krusiduller. Mossa är väldigt fint till mycket. Den boken du hade längre ner, Monikas jul har jag funderat på och köpa.
Ha en bra lördag
Kram kram
AnnaMaria

Tulipa sa...

Vilken fin krans!

Kul med boktips!

Trevlig ny vecka!